Ken je dat gevoel wanneer iemand jou op een verjaardag uitlegt wat voor werk hij of zei doet? En dat je aandachtig luistert maar er eigenlijk helemaal niks van snapt?

Zo kan de titel 'Architect' heel gevaarlijk zijn, de meeste mensen denken wel te weten wat een interieurarchitect of architect allemaal doet. Maar wat blijkt, eigenlijk is het heel erg moeilijk uit te leggen wat er binnen het vak allemaal bij komt kijken.

Daarom lijkt het me leuk om elkaar te ontmoeten en te vertellen aan de hand van eerder gerealiseerde projecten wat het vak inhoud en wat ik voor je kan betekenen.    

Of je nu een nieuwe vestiging voor je organisatie zoekt, of een compleet kantoor-, winkel- of horeca-interieur zoekt, een op maat gemaakt meubel of een onderscheidend kunst object: alles is mogelijk. Het doel is om jouw organisatie, ruimte of product tot leven te brengen.

Binnen mijn werk vind ik het belangrijk dat het eindresultaat mensen verbindt, de ze zich verbonden voelen aan de plekken die ik heb vormgegeven. In alles wat ik maak ga ik daarom een verbinding aan met de kern van jouw bedrijf, organisatie of merk.

Tot snel,

groet, Matthieu